Bemiddeling, mediation en onderhandelingen.

Bij Noorman Taxaties kunt u rekenen op een betrouwbare en deskundige beëdigd & register makelaar die gespecialiseerd is in het faciliteren van wereldwijde transacties en middels midiation oplossen van internationale (jurische) geschillen.

Wij richten ons op integriteit en openheid in al onze transacties en hebben een bewezen track record met verschillende soorten organisaties, groot en klein, beursgenoteerd en overheidsinstanties.

Bij ons staan de belangen van alle partijen voorop en wij zijn toegewijd aan het vinden van de beste oplossing voor uw transactie. Wij bieden een breed scala aan producten en diensten die aan uw behoeften voldoen en ons technologieplatform is betrouwbaar en robuust, met real-time marktgegevens en analyses om u te helpen bij het maken van de best mogelijke beslissingen.

Onze verplichting tot vertrouwelijkheid en geheimhouding is van groot belang en wij zijn er om u te helpen bij het vinden van de beste oplossing voor uw transactie. Ons uitstekende acquisitienetwerk kan helpen bij het behalen van betere resultaten bij transacties en onze bemiddelingen worden altijd gestart op basis van duidelijke inzichten, verwachte resultaten en een overzichtelijke begroting zonder verrassende bijkomende kosten.

Wij zijn betrouwbaar, deskundig, responsief en realiseren een concurrerend resultaat. Referenties zijn op aanvraag beschikbaar en we nodigen u uit om contact met ons op te nemen en te ontdekken hoe we u kunnen helpen bij uw transactie.

Met onze kwalificaties, ons netwerk en ons verkoopkanaal verzekert Noorman Taxaties u van de hoogste kwaliteit dienstverlening en ondersteuning voor een succesvolle afronding van uw transactie.

Onze Kwalificaties

Beëdigde en Register makelaar in register roerende zaken (RRZ) h.h.g.w. is een makelaar die gespecialiseerd is in het taxeren en/of bemiddelen bij de aan- en verkoop van roerende zaken in zijn specialisaties

Het Register van Registermakelaars in Roerende Zaken is opgericht om de kwaliteit van taxaties en bemiddeling in roerende zaken te waarborgen. Een registermakelaar in roerende zaken is verplicht om zich aan de gedragsregels en kwaliteitseisen te houden die door het register zijn opgesteld en moet periodiek bijscholing volgen om zijn kennis en kunde op peil te houden.

Roerende goederen zijn goederen die niet nagelvast aan de grond zitten en dus verplaatsbaar zijn. Dit in tegenstelling tot onroerende goederen, zoals gebouwen en grond, die wel nagelvast aan de grond zitten. Roerende zaken kunnen onder meer bestaan uit bijvoorbeeld meubels, sieraden, kunstwerken, maar ook auto’s, kranen,graafmachines, portaalkranen e.d. Bij de aan- of verkoop van roerende zaken kan een registermakelaar in roerende zaken worden ingeschakeld om de waarde van het goed vast te stellen en om te bemiddelen bij de transactie. Of om te eliminreren of wel een roerende zaak betreft of dat het toch onroerend is om dat het aard en nagel vast verbonden is.

Wereldwijd netwerk

Bent u het zat om moeite te doen om kopers voor uw apparatuur te vinden? Zoek niet verder dan ons wereldwijde netwerk en onze uitgebreide database met gespecialiseerde software voor marktwaardering. Ons platform is ontworpen om u te helpen uw apparatuur snel en gemakkelijk te verkopen.

Met toegang tot ons wereldwijde netwerk wordt uw apparatuur gezien door potentiële kopers uit de hele wereld. Onze database bevat informatie over kopers die specifiek geïnteresseerd zijn in uw type apparatuur, wat het gemakkelijker maakt om met de juiste mensen in contact te komen.

Onze gespecialiseerde software voor marktwaardering biedt nauwkeurige prijsinformatie, zodat u de best mogelijke prijs voor uw apparatuur krijgt. Wij begrijpen dat het verkopen van apparatuur een ingewikkeld proces kan zijn, maar ons platform vereenvoudigt het proces en maakt het u gemakkelijk om het maximale uit uw activa te halen.

Dus waarom wachten? Sluit u vandaag nog aan bij ons wereldwijde netwerk en begin eenvoudig met de verkoop van uw apparatuur. Met onze uitgebreide database en gespecialiseerde software voor markttaxatie kunt u snel en efficiënt de juiste kopers vinden. Laat uw apparatuur niet verloren gaan – laat ons u helpen de beste prijs voor uw activa te krijgen.

Informatie bel of mail en
neem contact met ons op: