Techniek & commersie

Als techniek en commercie centraal staan in uw vraagstuk bent u bij – Noorman Taxaties aan het juiste adres.

Of het nu om specifieke of generalistische investeringsonderwerpen gaat, wij zijn dankzij onze bijna 45 lange jarenlange ervaring en bewezen staat van dienst in de maritieme, transport-, zwaar materieel- en luchtvaartsector als geen ander in staat om snel tot de kern te komen.

Als u een vraagstuk hebt waarbij technologie en commercie een belangrijke rol spelen, dan is Noorman Taxaties de juiste plek om naartoe te gaan. Noorman Taxaties heeft veel ervaring en een bewezen staat van dienst in de maritieme, transport-, zwaar materieel- en luchtvaartsector en kan daarom snel en effectief de essentie van uw vraagstuk begrijpen en oplossen.

Of je nu specifieke of algemene investeringsvraagstukken hebt, wij kunnen je helpen.

Definitie van maritieme, transport-, zwaar materieel- en luchtvaartsector.

De maritieme sector,omvat bedrijven en activa die betrokken zijn bij activiteiten op (diep) zee, zoals scheepvaart, scheepsbouw, visserij, offshore olie- en gaswinning, wind energie, sleep-, en havendiensten.

De transportsector, omvat bedrijven die betrokken zijn bij het vervoeren van goederen en mensen, zoals vracht- en passagiersluchtvaart, spoorwegen, wegtransport, scheepvaart en logistiek.

De zware materieel sector, omvat bedrijven die zware machines en apparatuur produceren of verhuren, zoals bouwmachines, landbouwmachines, mijnbouwapparatuur, hijskranen, bulldozers en graafmachines.

De luchtvaartsector, omvat bedrijven die betrokken zijn bij activiteiten in de lucht, zoals vliegtuigontwerp en -productie, luchtvaartmaatschappijen, luchthavens, luchtverkeersleiding en luchtvracht.

De op en overslag sector. De opslag en overslag verwijzen naar de handeling van het tijdelijk bewaren van goederen in afwachting van transport of distributie. Opslag omvat het plaatsen van goederen in een magazijn, depot of andere opslagfaciliteit, terwijl overslag de handeling is van het verplaatsen van goederen van de ene transportmodus naar de andere, zoals het overladen van goederen van een vrachtwagen naar een schip of van een schip naar een trein. Beide activiteiten zijn belangrijk voor de logistieke keten van producten en diensten, en worden vaak uitgevoerd door logistieke dienstverleners en transportbedrijven.

De financiële sector. Bedrijven die financiering en verzekeringen bieden voor opslag en overslag zijn vaak gespecialiseerde financiële instellingen en verzekeringsmaatschappijen die actief zijn in de logistieke sector.

Financiële instellingen sector, Bedriven die financiering bieden voor opslag en overslag kunnen bijvoorbeeld gespecialiseerde banken zijn die leningen verstrekken aan bedrijven in de logistieke sector. Daarnaast kunnen er ook bedrijven zijn die zich richten op het verstrekken van specifieke financieringsproducten voor opslag en overslag, zoals factoring of leasing.

Verzekerings sector, maatschappijen bieden vaak verzekeringen aan die specifiek zijn afgestemd op de risico’s die gepaard gaan met opslag en overslag van goederen, zoals transportverzekeringen, goederenverzekeringen, aansprakelijkheidsverzekeringen en maritieme verzekeringen.

Deze financiële en verzekeringsbedrijven spelen een belangrijke rol bij het ondersteunen van de logistieke sector en het minimaliseren van de risico’s die gepaard gaan met opslag en overslag van goederen.

Informatie bel of mail en
neem contact met ons op: