Noorman Taxaties, wat we doen.

Of u nu advies nodig heeft over een mogelijke diepte-investering, de waardering van materiële en immateriële activa of begeleiding bij de aan- en verkoop van een bedrijf, Noorman Taxaties staat u terzijde.

Met bijna 50 jaar ervaring beheeren we portefeuilles en geven inzicht in verborgen reserves, balanssituaties, vermogenswaarde van ondernemingen. Maken van de waarde zichtbaar van bedrijven, actuele waarde, stille reserve ook voor het aangaan fiancieirngen geven we inzicht in de voors-en tegen bij verkopen of overnames van bedrijven. Begeleidt (complexe) bedrijfsovernames of herstructureringen.

Lossen we conflicten op door middle van mediation. Adviseert dagelijks bij besluitvorming directies en krediet commissies.

Noorman Taxaties is ten alle tijden objectief.

Filosofie Het eindresultaat van een taxatie is veel meer dan een getal dat een waarde uitdrukt.

Het is ook een startpunt voor de realisatie van bedrijfsplannen, waarvoor kennis en ervaring nodig zijn.

Om te komen tot een uitgebalanceerde marsroute om deze te verzilveren. Met bijna 50 jaar ervaring wereldwijd en in alle sectoren kunnen wij een actieplan opstellen dat misstappen voorkomt en tot succes leidt Noorman Taxaties gaat dan ook uiterst zorgvuldig te werk bij haar waarderingen. Dankzij onze grondige taxatieprocedure en uitstekende kennis van de markt maken wij al jarelang waar wat wij beloven. Onafhankelijkheid staat te allen tijde voorop

Dit betekent onder meer dat wij geen bemiddelende rol aannemen bij een taxatie en vice versa. Hierdoor kunnen wij de hoogste mate van betrouwbaarheid garanderen. Met trots kunnen wij zeggen dat ruim 75% van onze opdrachten bestaat uit vervolgopdrachten van tevreden klanten. De rest komt vooral binnen via mensen die met ons in contact komen op aanraden van onze bestaande relaties Wilt u weten wat Noorman Taxaties voor u kan betekenen

Noorman Taxaties is een gerenommeerd bedrijfsonderdeel van Noorman Bedrijven, opgericht in de tachtiger jaren. Met bijna 50 jaar ervaring zijn wij uw ideale partner voor advies over diepte-investeringen, bedrijfswaarderingen en begeleiding bij bedrijfsovernames.

Onze expertise gaat verder dan alleen het bepalen van de waarde van materiële en immateriële activa. Wij beheren portefeuilles en geven inzicht in verborgen reserves, balanssituaties en vermogenswaarde van ondernemingen. Wij maken de waarde van bedrijven zichtbaar en geven inzicht in de voors en tegens bij verkopen of overnames van bedrijven.

Wij begeleiden complexe bedrijfsovernames of herstructureringen en lossen conflicten op door middel van mediation. Daarnaast adviseren wij dagelijks directies en kredietcommissies bij besluitvorming. Wij staan ten alle tijden garant voor objectiviteit en onafhankelijkheid.

Onze filosofie is dat het eindresultaat van een taxatie veel meer is dan alleen een getal dat een waarde uitdrukt. Het is een startpunt voor de realisatie van bedrijfsplannen, waarvoor kennis en ervaring nodig zijn. Bij Noorman Taxaties gaan wij dan ook uiterst zorgvuldig te werk bij onze waarderingen. Wij hanteren een grondige taxatieprocedure en hebben uitstekende kennis van de markt, waardoor wij al meer dececia waarmaken wat wij beloven.

Onze betrouwbaarheid staat voorop. Wij nemen geen bemiddelende rol aan bij een taxatie en vice versa, waardoor wij de hoogste mate van onafhankelijkheid kunnen garanderen.

Wij zijn trots op het feit dat ruim 75% van onze opdrachten bestaat uit vervolgopdrachten van tevreden klanten. De rest van onze klanten komen vooral binnen via mensen die ons aanbevelen op basis van hun eigen positieve ervaringen.

Wilt u weten wat Noorman Taxaties voor u kan betekenen? Neem dan gerust contact met ons op en ontdek wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen.

Wilt u weten wat Noorman Taxaties voor u kan betekenen? Maak dan geheel vrijblijvend een afspraak voor een oriënterend gesprek.

Informatie bel of mail en
neem contact met ons op: