Geschiedenis

Ons bedrijf beschikt over een uitgebreide technische kennis die van onschatbare waarde is bij het uitvoeren van taxaties en het bieden van advies in verschillende industrieën, waaronder luchtvaart, scheepvaart, overslag, offshore, transport en heavy machinery. Onze deskundige taxateurs hebben een diepgaande kennis van de technologieën, systemen en processen die betrokken zijn bij deze industrieën, en blijven up-to-date met de nieuwste ontwikkelingen en trends.

We begrijpen de technische aspecten van deze industrieën en kunnen onze klanten helpen bij het maken van de beste beslissingen op basis van deze kennis. Ons team kan u adviseren over de waarde van verschillende activa, inclusief technische details zoals leeftijd, onderhoudshistorie en technologische innovaties die van invloed kunnen zijn op de waarde.

Door onze diepgaande kennis van technologieën, processen en systemen, kunnen we u helpen bij het nemen van weloverwogen beslissingen over uw bedrijf en assets. Of het nu gaat om het taxeren van een vliegtuig, een schip, een overslagterminal, offshore-installaties of zware machines, wij hebben de technische kennis en ervaring om het werk gedaan te krijgen.

Onze deskundige en ervaren team heeft vele jaren ervaring in het uitvoeren van taxaties en het geven van advies op het gebied van financiën en bedrijfsvoering. Wij begrijpen dat financiële beslissingen niet alleen gebaseerd zijn op getallen, maar ook op het begrijpen van de markt, trends en veranderingen in de economie. Daarom bieden wij u een holistische aanpak die rekening houdt met al deze aspecten en u helpt om de beste beslissingen te nemen voor uw bedrijf.

We adviseren kredietcommissies en bedrijven gedurende het hele financieringsproces, vanaf de eerste stappen tot de uiteindelijke financiering. Onze deskundigen hebben jarenlange ervaring in het adviseren van bedrijven en financiële instellingen bij het nemen van kredietbeslissingen.

We begrijpen de uitdagingen en kansen die zich voordoen tijdens het financieringsproces en hebben een diepgaande kennis van de verschillende financieringsinstrumenten en -mogelijkheden die beschikbaar zijn.

Wij adviseren onze klanten bij het structureren van financieringsoplossingen die aan hun behoeften voldoen, en die hen in staat stellen om hun bedrijfsdoelstellingen te realiseren. We begeleiden hen ook bij de voorbereiding van documentatie en presentaties, en ondersteunen hen bij de onderhandelingen met financiële instellingen.

Onze klanten waarderen ons om onze snelle en betrouwbare service, ons vermogen om ons aan te passen aan veranderende omstandigheden en ons vermogen om complexe financiële vraagstukken op te lossen. We zijn er trots op dat we een team hebben van hoogopgeleide en beëdigde taxateurs die regelmatig worden bijgeschoold om up-to-date te blijven met de nieuwste ontwikkelingen in de markt.

Wilt u ook profiteren van onze uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van financiële besluitvorming? Neem dan vandaag nog contact op met Noorman Taxaties en ontdek wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen. Wij staan altijd voor u klaar om u te helpen bij het nemen van de beste beslissingen voor uw bedrijf.